Vertel- en speelplek in Bib Tweebronnen

Huis van het Kind Leuven en de Bib Leuven organiseren maandelijks een inspirerend (voor)lees- en speelmoment voor baby’s, peuters, jonge kleuters en hun ouders in de Bib Tweebronnen.

Elke laatste woensdagvoormiddag (9u30 tot 11u30) van de maand zet de Bib Tweebronnen haar deuren open voor de allerjongste lezertjes en ravotters. De Bib wordt dan omgetoverd tot een prikkelende speelplek vol boekjes en verhalen. De alfapret-voorleesvrijwilligers lezen verhalen voor.

De  kinderen krijgen bovendien ook de kans om te spelen en te b(r)abbelen met nieuwe speelkameraadjes, terwijl ouders andere ouders kunnen  ontmoeten, of zelf kunnen voorlezen uit hun favoriete kinderboek. Ouders kunnen er iets drinken, er is plaats voorzien om je baby te verluieren en te voeden.

Als Boekstart-gemeente zet de stad Leuven sinds 2018 volop in op warme voorleesmomenten van bij het begin. Daarnaast worden er doorheen het jaar in en buiten de Bib heel wat activiteiten en voorstellingen rond lezen en voorlezen georganiseerd.  

Rijschoolstraat 4
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.