Solo Sterk! Ontmoetingsgroep voor alleenstaande ouders

Ben je een alleenstaande ouder? Probeer je ook wel eens een vader en moeder tegelijk te zijn en ervaar je hoe complex dit kan zijn?

Heb je nood om bij te tanken en wil je andere alleenstaande ouders ontmoeten? Kom dan zeker naar deze ontmoetingsgroep. Hier kan je tips uitwisselen en krijg je handvaten voor jezelf en voor je kinderen om bepaalde uitdagingen positief aan te pakken. De ontmoetingsgroep wordt professioneel begeleid. Deze groep staat open voor zowel vaders als moeders.

Gezellig samen zijn en genieten van de uitwisseling om Solo Sterk te staan!

Kinderopvang

Jouw kinderen zijn ook heel welkom en we voorzien opvang en een activiteit voor hen. Duid dat dan aub ook meteen aan op het inschrijvingsformulier.

Waar en wanneer

Solo Sterk heeft elke eerste zondag van de maand plaats van 10 tot 12 uur in de SpeelOdroom, Ravenstraat 69, 3000 Leuven. Hieronder vind je alle data en bij elk moment kan je verder klikken naar het inschrijvingsformulier. Je kan voor één moment kiezen of je meteen voor meerdere data inschrijven.

Planning

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor deze ontmoetingsgroep? Deel de url van deze pagina, download de folder hieronder of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Downloads
Folder Solo Sterk(pdf, 583.91 KB)
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.