Museumspelstraat

Wat denk je ervan om deze zomer lekker op vakantie te gaan in je eigen stad? In de groene tuin van M Leuven kan je bijna elk weekend voluit komen spelen met bovendien speciale kinderactiviteiten op zaterdag. 

Van hoepels over een reuzegroot vier-op-een-rij-spel tot een klimmuur – keuze à volonté in de Museumspelstraat.

Bijna elk weekend van de zomervakantie

Bijna elk weekend kan je levensgroot vier-op-een-rij spelen, kubben, hoepelen, jongleren en ander groot buitenspeelgoed ontdekken,… Verder zijn er strandstoeltjes om even weg te dromen in de vele kinderboekjes of om gewoon te genieten van de zon. Ook voor baby's en peuters is er een speciaal speelhoekje voorzien! Deelnemen is gratis, aansluiten doe je wanneer je wil.

Op zaterdag: extra activiteiten

Bijna elke zaterdagnamiddag (doorlopend tussen 14u en 17u) staat er een activiteit voor gezinnen op het programma! Word jij deze zomer circusartiest, zeefdrukker of modderkok?

Vooraf inschrijven is niet nodig; aansluiten doe je wanneer je wil. Je vindt alle activiteiten onderaan deze pagina.

Waar en wanneer

Elke zaterdag en zondag van 11u tot 18u (niet open op 27 en 28 juli / 3 en 4 augustus).

Wist je dat je elke dag in de groene tuin van M Leuven kan gaan spelen (behalve woensdag)? Leef je uit op het grasveld, of toon je van je avontuurlijke kant op de klimmuur. Neem zeker ook je eigen picknick mee en kom genieten van de schaduw onder de grote boom in de tuin.

Organisatie: M Leuven ism Huis van het Kind Leuven

Locatie: Tuin M Leuven (Savoyestraat)

Kostprijs: Gratis

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.