Museumspelstraat

Wat denk je ervan om deze zomer lekker op vakantie te gaan in je eigen stad? In de groene tuin van M Leuven kan je (bijna) elk weekend voluit komen spelen met bovendien speciale kinderactiviteiten op zaterdag. 

Leef je uit op het blotevoetenpad, toon je van je avontuurlijke kant op de klimmuur, .... 

Elk weekend van de zomervakantie

Elk weekend kan je levensgroot vier-op-een-rij spelen, kubben, hoepelen, jongleren en ander groot buitenspeelgoed ontdekken,… Verder zijn er strandstoeltjes om even weg te dromen in de vele kinderboekjes of om gewoon te genieten van de zon. Ook voor baby's en peuters is er een speciaal speelhoekje voorzien! Er staat een spelbegeleider klaar die je wegwijs maakt in de tuin.

Elke zaterdag: extra activiteiten

Bijna elke zaterdagnamiddag (doorlopend tussen 14u en 17u) staat er een workshop voor gezinnen op het programma! Vooraf inschrijven is niet nodig. Helemaal onderaan vind je meer informatie over elke workshop.

Waar en wanneer

Bijna elke zaterdag en zondag van 11u tot 18u (niet open op 24 en 25 juli, 31 juli en 1 augustus).

Wist je dat je elke dag in de groene tuin van M Leuven kan gaan spelen (behalve woensdag)? Leef je uit op het blotevoetenpad of toon je van je avontuurlijke kant op de klimmuur. Neem zeker ook je eigen picknick mee en kom genieten van de schaduw onder de grote boom in de tuin.

Organisatie: Huis van het Kind Leuven i.s.m. M Leuven

Locatie: M Leuven tuin en Savoyestraat  

Kostprijs: Gratis

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.