4 december 2023

Club Mama: relatie met ouders en schoonouders

  • Wanneer: Maandag 4 december 2023, 11u - 13u
  • Waar: Huis van het Kind Leuven
  • Voor wie: Ouders (niet voor professionelen of studenten)
  • Prijs: Gratis

Baby op komst? Net mama geworden? Thuis met je kleintje? Het is niet altijd simpel. Deel je ervaringen over het ouderschap. Je kan ook vragen stellen aan een vroedvrouw, gezinscoach. Er is telkens één professional aanwezig. Breng gerust je baby/peuter mee. Je hoeft niet stipt om 11u al te komen. Later aansluiten is altijd mogelijk.

Zijn ze dichtbij, veraf of zijn ze er helemaal niet? Je ouders en schoonouders zouden een belangrijk onderdeel van je mantelzorg kunnen zijn. Maar is die zorg wel gewenst en afgestemd op je noden of is ze buiten bereik? We horen je graag vertellen…

Je schrijft bij voorkeur vooraf in. Dat kan telkens tot de vrijdag voordien. Op maandag zelf mag je ook altijd langskomen.

Nuttig voor andere ouders

Ken je andere ouders die ook interesse hebben voor deze ontmoetingsgroep? Deel de url van deze pagina of deel het Facebookevenement. Bedankt om te delen!

Volgende data en thema's

Je kan elke maandag vrij binnen- en buitenlopen en aansluiten bij de ontmoetingsgroep. De uitwisseling kan eender waarover gaan imv met ouderschap, maar er is ook elke week een wisselend thema. Ontdekt wanneer het over welk thema gaat in onze agenda of bekijk het overzicht op www.huisvanhetkindleuven.be/clubmama.

Organisatie: Huis van het Kind Leuven, De Bakermat, groepspraktijk Blink en Huis van Meraki.

De KartHuis, Tervuursevest 242C
3000 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.