Titel

Zindelijkheid & peuterpuberteit

Zindelijkheid & peuterpuberteit

Onthaal

Worstel je met de aanpak van je peuterpuber? Stel je je vragen over de ontwikkeling van je kind? Wil je je informeren over zindelijkheidstraining? Eén plaats voor al je vragen!

Bel, mail, kom binnen van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 17u. We ontvangen je graag, en zoeken samen met jou uit hoe we je gratis kunnen ondersteunen. Voor elke (groot)ouder is er een aangepast aanbod ter beschikking.

Opvoedbib

Is een boek jouw manier om informatie te vergaren over zindelijkheidstraining? Ben jij graag op de hoogte van een nieuwe kijk op opvoeden? Zoek je een prentenboek over boze buien? In de opvoedbib vind je heel wat thema’s over opvoeden en ouderschap. Deze is geopend van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 13u. Leen gratis tot vijf boeken uit gedurende drie weken; verlengbaar.

Groepsaanbod

De driftbuien in de peuterpuberteit, met de ik-periode en de nee-fase, de overgang naar zindelijkheid, het drijft ouders soms tot wanhoop. Op vormingsavonden ‘Pittige peuters’ en ‘Vlot op de pot’ krijg je de kans om met andere ouders ideeën uit te wisselen. Je krijgt handvaten mee over hoe je je rol als ouder kan vervullen in deze zoekende periode. Registreer je op de opvoedkalender en hou de data voor dit groepsaanbod in de gaten.

Speelplekken

Heb je zin om ervaringen te delen over koppige peuters en natte broeken met ouders in een ongedwongen sfeer? En dat wanneer je kindje tegelijkertijd kan spelen met andere kinderen? Ventileren helpt! In onze speelplekken ben je welkom voor een koffie en een babbel. Openingsuren voor de speelplekken vind je op de website.