Titel

Webinar 'Rouwen in tijden van covid-19' vanaf 13/12/20

Het webinar 'Rouwen in tijden van Covid-19' is bedoeld voor rouwenden en hun omgeving enerzijds, en voor hulpverleners anderzijds.
Mensen die zelf in rouw zijn, zullen zichzelf kunnen herkennen in de verhalen van andere mensen en zullen hier steun in vinden. Ook voor mensen in de onmiddellijke omgeving van rouwenden zijn er heel wat suggesties om de rouwenden nabij te zijn. Mensen die graag beter willen begrijpen hoe deze coronacrisis een impact heeft op mensen in rouw, zullen hier antwoorden vinden. Hulpverleners die werken met mensen die geconfronteerd worden met rouw en verlies zullen hierin handvaten en houvast vinden in de aanpak van hun therapeutisch werk met cliënten.
 
 
Sprekers zijn An Hooghe, psycholoog en gerenommeerd rouwexpert, en Anje Claeys, kunstenaar en coach.
 
 
Meer info en een inleidend filmpje vind je op de website van Verbinding in Verlies.
 
 

Vanaf zondag 13 december 2020  | Duur: 77 minuten | Organisatie: Stad Leuven en Huis van het Kind Leuven i.s.m. Verbinding in Verlies | Online | Doelgroep: voor rouwenden en hun omgeving, en hulpverleners | Kostprijs: gratis | Inschrijven via het inschrijvingsfomulier
 

Deze activiteit wordt gegeven in het Nederlands. This activity is given in Dutch. Cette activité est donnée en néerlandais.

 


Huis van het Kind Leuven respecteert jouw privacy:

- We gebruiken jouw gegevens alleen voor deze aanvraag.
- We bewaren ze niet langer dan nodig.
- We delen jouw gegevens met Sporen vzw. Bij vragen hierover kan je tercht bij de aanwezige medewerker tijdens de activiteit of via mail naar info@huisvanhetkindleuven.be.


In onze privacyverklaring lees je meer over hoe Huis van het Kind omgaat met jouw persoonsgegevens.

Gegevens volwassene