Titel

Vormingsreeks 'Zorg - Werk - Leven Balans' 22/10, 5/11, 19/11, 3/12

Waarschuwingsbericht

Dit formulier is afgesloten.

Zorg opnemen voor een kind met een handicap of chronische ziekte betekent veel meer dan zelf zorgtaken uitvoeren. Het betekent ook plannen en organiseren, informatie verzamelen, zorgverleners selecteren en hun bijdragen op elkaar afstemmen, beslissingen nemen, financieel en administratief beheer, persoonlijke prioriteiten stellen en time-management. Dit zijn eigenlijk managementvaardigheden zoals we ze ook in het bedrijfsleven terugvinden. Het Magenta-project vertaalt management- en communicatieprincipes naar de gezinssituatie. 

Thema's die tijdens deze vormingsreeks aan bod komen: 
- zorg-werk-leven-balans (tijdmanagement);
- samenwerking met artsen, therapeuten en hulpverleners (communicatie en overleg);
- teamwerk met familie, vrienden en vrijwilligers (organisatie en aansturen);
- en meer: rechten, dossierbeheer, crisismanagement, genieten van het leven, geldzaken... 

Tijdens iedere sessie wordt voldoende tijd gereserveerd om een aantal zaken toe te passen op jouw eigen gezinssituatie (geen 'huiswerk'!). Er is ruimte voor ervaringsuitwisseling voor wie dit wenst. De workshops worden steeds gegeven door een ouder die zelf een zorgenkind heeft.

22 oktober, 5 en 19 november en 3 december 2019 | 19.30 tot 22.00 uur | Organisatie: Magenta i.s.m. Huis van het Kind Leuven | Locatie: Girafant, Nieuwe Kerkhofdreef 2, Heverlee | Doelgroep: Ouders van kinderen met een handicap of chronische ziekte tussen 0 en 14 jaar (opgelet: niet voor professionelen en studenten) | Kostprijs: gratis | Inschrijving: Enkel voor de volledige reeks en voor 15/10!

Deze activiteit wordt gegeven in het Nederlands. This activity is given in Dutch. Cette activité est donnée en néerlandais.

Passen de data niet en wil je op de hoogte blijven van toekomstige Magentaworkshops? Meld je hier aan voor de interesselijst.
Zie je onderaan geen inschrijvingsformulier? Dan is de activiteit helaas volzet. Meld je hier aan voor de wachtlijst.


Het Huis van het Kind respecteert jouw privacy:

- We gebruiken je gegevens alleen voor deze aanvraag.
- We bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig.
- We delen jouw gegevens met Magenta. Bij vragen hierover kan je terecht bij de aanwezige medewerker tijdens de activiteit of via mail naar info@huisvanhetkindleuven.be.

In onze privacyverklaring lees je meer over hoe het Huis van het Kind Leuven omgaat met jouw persoonsgegevens.