Titel

Vormingsreeks 'Eerste Hulp bij Emoties' 10/10 & 24/10

Tieners belanden vaak in een emotionele achtbaan in de fase van kind naar volwassene. Het ene moment zijn ze boos, het andere verdrietig of juist erg blij. Als ouder kun je deze soms heftige emoties verwarrend vinden. Discussies tussen jou en je jongere kunnen stressvol en frustrerend zijn voor iedereen in het gezin. Tijdens deze vormingsreeks krijg je meer inzicht in de emotionele ontwikkeling van kinderen op de drempel naar adolescentie. Je leert welke basishouding je best aanneemt tegenover de gevoelens van je tiener. Samen met andere ouders, wissel je ervaringen uit en oefen je op gevoelens erkennen en benoemen, omgaan met verzet en stilzwijgen van je jongere, communiceren in emotionele situaties, ...

10 en 24 oktober 2019 | 19.00 tot 21.30 uur | Organisatie: Huis van het Kind Leuven | Locatie: Te bepalen | Doelgroep: (Groot)ouders van jongeren tussen 10 en 16 jaar (opgelet: niet voor professionelen en studenten) | Kostprijs: Gratis | Inschrijving: Enkel voor de volledige reeks en voor 3/10!

Deze activiteit wordt gegeven in het Nederlands. This activity is given in Dutch. Cette activité est donnée en néerlandais.

Zie je onderaan geen inschrijvingsformulier? Dan is de activiteit helaas volzet. Meld je hier aan voor de wachtlijst.


Huis van het Kind respecteert jouw privacy:

- We gebruiken jouw gegevens alleen voor deze aanvraag.
- We bewaren ze niet langer dan nodig.
 
In onze privacyverklaring lees je meer over hoe Huis van het Kind omgaat met jouw persoonsgegevens.
 
Gegevens volwassene