Titel

Koala Sint-Maartensdal

Woon je in de buurt van Sint-Maartensdal en ben je zwanger of heb je een kind dat nog niet naar school gaat, dan ben je welkom op de Koala-werking. Je kan terecht voor al je vragen over jouw opgroeiende kinderen en we organiseren ook een aantal groepsmomenten per week.

Koala Sint-Maartensdal

De Eerste Babbel

Een speel- en babbelgroep elke maandag van 9u tot 12u voor ouders en kinderen tot 3 jaar in samenwerking met De Mobil.

Peutergroep

Activiteiten samen met jouw peuter om hem/haar voor te bereiden op de kleuterschool elke vrijdag van 9u tot 11u30 voor ouders en kinderen van 1 tot 3 jaar.

Taalkriebels

Een oefenmoment Nederlands voor zwangere mama’s en ouders met kinderen tot 3 jaar elke woensdag van 9u tot 11u30. Tegelijkertijd voorzien we voor jouw kindje een taalstimulerende activiteit.

Kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat Koala voor jou kan betekenen? Kom gerust langs. Of klik hier om een kennismakingsgesprek aan te vragen, dan komt de Koala-werker naar je thuis!

Ook voor al je andere vragen ben je welkom!

Ben je zwanger, heb je een baby of een peuter? Zoek je opvang om een opleiding te kunnen volgen? Wil je jouw kind voorbereiden op de kleuterschool? Wil je andere ouders leren kennen? Heb je zorgen?

Je kan bij de Koala-medewerker terecht voor deze en alle andere vragen! Je kan langsgaan tijdens de groepsmomenten of elke werkdag van 9u tot 16u (woensdag van 9u tot 13u). Of maak gerust een afspraak met de Koala-medewerker (in het buurtcentrum of aan huis).

Contact: 

Koala Sint-Maartensdal

Rijdende Artillerielaan 6
3000 Leuven