Titel

Herfstbabybabbel

Jullie gezin breidde uit met een nieuwe baby, proficiat! Wij - Huis van het Kind Leuven, stad Leuven en PIEP – cultuurprikkels voor de allerkleinsten – nodigen jou en je pasgeboren spruit daarom uit voor een Babybabbel, een gezellig ontmoetingsmoment waar je verhalen en ervaringen als prille ouder kan delen en kennis kan maken met het aanbod voor gezinnen in Leuven. Piep zorgt ondertussen voor een cultuurprikkel op maat van de allerjongste Leuvense inwoners

De Herfstbabybabbel gaat door op zaterdag 26 september tussen 14u en 17u in de tuin van Museum M. Klankennest brengt die namiddag een 3-tal interactieve, woordeloze babyconcerten vol muzikaal en geborgen plezier op maat van jouw kindje. De muzikanten herhalen ritmische bewegingen en melodieën en gaan in dialoog met jouw kind dat als vanzelf gaat meedoen met lichaam en stem. Per concertje mogen er maximaal 25 personen aanwezig zijn. 

26 september 2020 | 14:00 tot 17.00 uur | Organisatie: Huis van het Kind Leuven | Locatie: Tuin van Museum M, Leopold Vanderkelenstraat 28 | Doelgroep: (Groot)ouders en baby's (0-6 maanden) | Kostprijs: Gratis | Inschrijving: voor 21/09!

Zie je onderaan deze pagina geen inschrijvingsformulier? Dan is de activiteit helaas volzet.

Huis van het Kind Leuven respecteert jouw privacy:

- We gebruiken jouw gegevens alleen voor deze aanvraag.
- We bewaren ze niet langer dan nodig.
- We delen jouw gegevens met Kind en Gezin die het per kind aanvullen in het kinddossier. Bij vragen hierover kan je terecht bij de aanwezige medewerker tijdens de activiteit of via mail naar info@huisvanhetkindleuven.be.

In onze privacyverklaring lees je meer over hoe Huis van het Kind omgaat met jouw persoonsgegevens.

Gegevens volwassene

Gegevens volwassene

Gegevens kind

Gegevens kind

Datum

Dit is het totaal aantal personen, zowel kinderen als volwassenen