Titel

Boekvertelling en gedenkboekjes maken' 12/1

Een verhaal over verlies en troost waarin het verlangen om alles te begrijpen wordt losgelaten. We zetten zelf onze mooiste herinnering in woord en beeld op papier.

Voor jongeren (12+) en hun ouders.

Auteur Karla Stoefs vertelt aan de hand van een projectie het sprookjesachtige verhaal over Meisje, eekhoorn Simon, dokter Spin en de boom: vrienden die voor elkaar zorgen en samen plezier maken. Tot op de dag dat het stormt in het hoofd van Meisje en ze wil verdwijnen..

‘Dans me’ geeft een inkijk in de binnenwereld van mensen en weeft een verhaal rond donkere thema’s als depressies, levensmoeheid, afscheid, rouw én de opdracht om weer op te staan. De sprookjesachtige sfeer schept afstand zodat de problematiek voor jonge lezers nooit bedreigend wordt. Na de vertelling kan er in een open gesprek naar de deelnemers hun verhaal worden geluisterd.

Samen met illustratrice An Candaele maken we een 'Leporello', een bijzondere papieren vouwvorm waarin je woorden, beelden, knipvormpjes uit papier kan verstoppen. Zo wordt het een klein, geheim boekje!


Zaterdag 12/1/2019| 14.00 tot 16.00 uur | Organisatie: Stad Leuven en Huis van het Kind ism Karla Stoefs en An Candaele | Locatie: Foyer Bib Tweebronnen, Rijschoolstraat 4, Leuven | Gratis, wel graag inschrijven

 

Wanneer het inschrijvingsformulier niet meer zichtbaar is, zijn de plaatsen jammer genoeg volzet. Neem contact op om u op de reservelijst te plaatsen via info@huisvanhetkindleuven.be

 

Huis van het Kind respecteert jouw privacy:

- We gebruiken jouw gegevens alleen voor deze aanvraag.

- We bewaren ze niet langer dan nodig.

In onze privacyverklaring lees je meer over hoe Huis van het Kind omgaat met jouw persoonsgegevens.

Gegevens volwassene